Гороскоп на 21 грудня: астрологічний прогноз для всіх знаків Зодіаку

Як пройде цей день для різних знаків Зодіаку? Актуальний гороскоп на 21 грудня 2021 року. Читайте астрологічний прогноз на сьогодні та дізнайтеся, що зірки приготували саме для Вашого знаку Зодіаку.

Гороскоп на сьогодні, 21 грудня 2021, для всіх знаків Зодіаку

Овен (21 березня – 20 квітня)

Сьогодні нелегко прийти в належну форму, взяти з місця швидкий старт і зробити стрімкий ривок. Можлива уповільнена реакція навіть на екстрені неприємності — наприклад, на загрозу власній безпеці. Не надто ефективні спроби просунутися в реалізації нових планів. Не варто займатися складними справами, підвищувати навантаження, брати на себе відповідальність і приймати важливі рішення.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Не варто покладатися на інших людей (особливо, малознайомих або друзів, яких вони давно не бачили). День створює ґрунт для непорозумінь, які, залежно від ситуації, можуть стати і кумедними, і критичними. Прогресу і ясності в справах може перешкодити чиясь слабкість, загадковий збіг обставин, ваше власне замішання. Не виключений саботаж. Виручить інтуїція.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Якщо у ваших руках важелі управління подіями, краще користуватися ними непомітно. Близнюкам, в чиєму кар’єрному і особистому досьє є не дуже слушні сторінки, варто про них мовчати: не час зізнаватися в колишній слабкості, сліпоті, сумнівних пригодах, прогалинах в освіті та досвіді.

Рак (22 червня – 22 липня)

Сьогодні є сенс ухилитися від іспиту, співбесіди, консультації, особистого знайомства, від виступу перед вимогливою аудиторією і приватного чесного діалогу. День хороший, якщо ви хочете опинитися поза полем чужого зору, уникнути контролю і прямих питань.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Не варто чекати від себе багато чого: здоров’я або обставини завадять бути на висоті. Не виключено, що ви будете недотягувати до своїх же середніх показників. Також, краще знизити в цей день вимоги до підопічних, підлеглих, учнів, колег. Не варто вибирати його для важливої наради, входу в серйозний проєкт: можуть бути відсутні потрібні кадри і бути недоступні сервіси.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

В цей день доведеться змиритися з пануючим навколо них інформаційним вакуумом, туманністю перспектив і обманом в деяких звичних очікуваннях. Вам буде ні з ким поділитися ідеєю. Не варто шукати партнера, ходити на співбесіди, розміщувати оголошення, давати початок новому проєкту, обговорювати в конкретних деталях спільні плани на навчання, роботу, виховання дітей або зимовий відпочинок.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Триває смуга невизначеності і дрібних перешкод, що почалася напередодні. Аж до ночі вас може супроводжувати нездужання, тягар відповідальності або нав’язливий мислеобраз. Можливо, вам доведеться почекати, піти в тінь, побути на самоті або мовчанні, поберегти сили, відвідати лікаря, виконати обов’язок, комусь поспівчувати, зробити поступку близьким, старшим або важливій особі.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Сьогодні чуття підказує, що всяка суєта безглузда — і воно не помиляється. Якщо ви потребуєте повного відпочинку, сподіваєтеся на відстрочку перед виконанням боргу або перед неминучою малоприємною роботою, зірки радять вам не відмовляти собі в цьому задоволенні. Варто відкласти роботу з документом, зустріч, відрядження. Новину або ділову думку краще обміркувати в тиші й самоті.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Вас чекає день спокою або вимушеного вичікування. Можлива підвищена емоційність, невпевненість, залежність від будинку, сім’ї або від минулого. Нетерплячим, товариським і заповзятливим особам доведеться додати до цього списку невдачу у всіх починаннях: будь-яка активність сьогодні заведе їх у глухий кут. Важливі новини практичного плану, пов’язані з грошима, майном, роботою або харчуванням.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Цей день відзначений значущою новиною або цінною думкою. Зірки радять дати будь-якій ідеї визріти до завтра. Це важливо подвійно, якщо ви не впевнені в собі, потребуєте емоційної або інформаційної підтримки: сьогодні вам складно її отримати з об’єктивних причин. Варто почекати із заявкою, пропозицією: висока ймовірність не знайти співрозмовника або бути не почутим ним.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

День може навести на думки про самотність і нерозуміння. Зірки радять трактувати ситуацію позитивніше — як необхідність самостійно осмислити свої плани і зрозуміти міру можливої відповідальності. Чим незвичніша ваша мета і ширший задум, тим вища потреба в тимчасовій самоті. Для роздумів прекрасно підійде карантин, відпустка, перевірка, відстрочка, курс лікування і профілактики.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Сьогодні нагадає про себе старий друг або колега, або вони самі згадають про нього. Але ситуація може обдурити ваші очікування: вам або буде нічого сказати — або діалог розгорнеться в несподіваному руслі, для якого ще немає шаблонів. Обговорення найбільш важливих тем майбутнього краще відкласти.

Читайте щоденно актуальний гороскоп для всіх знаків Зодіаків на сайті Вчасні Новини. Корегуйте свої плани на сьогоднішній день, але не забувайте, що гороскоп – не вирок, а власником своєї долі є саме ви!

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.