Мовний скандал: «Укрпошта» звільнила працівницю, але закликала до лояльності

В одному з відділень «Укрпошти» в Кривому Розі працівниця відмовилася перейти на українську мову при спілкуванні з клієнтом і вибухнула лайливими словами. Її звільнили.

Про це повідомили в пресслужбі оператора поштового зв’язку, передають Вчасні Новини.

Подробиці. У пресслужбі «Укрпошти зазначили, що працівниця порушила не тільки норми законів про мову, а й також нехтувала обов’язковим використанням засобів індивідуального захисту. Крім того, жінка знехтувала правилами обслуговування клієнтів: підвищувала голос та використовувала лайливі слова. В «Укрпошті» зазначили,  що це є абсолютно неприйнятним.

«Враховуючи грубість порушень та наявність попереджень керівництва щодо якості обслуговування раніше, у компанії було прийнято рішення звільнити працівницю», – повідомили там.

Водночас у пресслужбі оператора поштового зв’язку закликали всіх українців бути толерантними та ставитись із розумінням до того факту, що за один день, чи навіть за рік, не можна змінити навички десятків тисяч працівників.

«Укрпошта», яка працює в кожному куточку країни, є дзеркалом тієї ж країни. У цьому дзеркалі й ті, хто не носить маски, і ті, хто не ввічливо відповідає, і ті, хто не бажає вакцинуватися чи, навпаки, вважають це необхідністю. Але в компанії впевнені, що спільними діями й коректним ставленням один до одного можна досягти бажаного результату», – повідомили в пресслужбі «Укрпошти».

Читайте також: В Укрпошті перенесуть презентацію марок, присвячених ЗСУ, з 23 лютого, але є питання з 8 березня

Також у пресслужбі нагадали, що «кожен клієнт, який стикнувся з некоректним обслуговуванням, може повідомити про це контакт-центр будь-яким зручним способом по телефону, месенджеру або через QR-код, розміщений у відділенні, для подальшого опрацювання».

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.