Віола фон Крамон: закриття телеканалів Козака є результатом тиску з боку Вашингтона

Євродепутатка Віола фон Крамон заявила, що закриття телеканалів Тараса Козака з групи проросійського депутата Медведчука, є результатом тиску з боку Вашингтона. І оголосила новий формат співпраці США та України.

Про це Віола фон Крамон розповіла під час онлайн-дискусії Київського безпекового форуму, передають Вчасні Новини.

Подробиці. Євродепутатка зазначила, що після зміни керівництва США буде інша форма співпраці з Україною.

«З першого дня правління адміністрація Байдена дала зрозуміти, що буде інша лінія, інша форма співпраці, але водночас і більш жорстка риторика», – наголосила вона.

За її словами, у попередньої американської адміністрації не було достатньої волі для формування альянсу проти Кремля.

«І, повірте мені, закриття трьох телеканалів не було ідеєю Зеленського. Це було головним результатом тиску з боку Вашингтона. Я можу тільки вітати це рішення, тому що воно назріло і перезріло», – підкреслила вона.

Віола фон Крамон також зазначила, що Україна має отримувати більшу підтримку від Заходу для протидії російській агресії.

«Має бути більше засобів жорсткої сили. Можливо, і пряма пропозиція членства в НАТО. Але, з іншого боку, треба й активніше залучати України до наших стратегій м’якої сили», – підсумувала Віола фон Крамон.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.