МОЗ оновило списки: 8 областей потрапило у «червону» зону, 11 – у «помаранчеву»

22 березня Міністерство охорони здоров’я оновило розподіл на карантинні зони. Станом на сьогоднішній день до «червоної» зони епіднебезпеки віднесено Київ та 7 областей України.

Про це свідчать дані МОЗ, передають Вчасні Новини.

Подробиці. Згідно оновленого списку розподілу, у «червоній» зоні перебувають Київ, Житомирська, Івано-Франківська, Закарпатська, Київська, Одеська, Сумська, Чернівецька.

До «помаранчевої» зони віднесли 11 областей: Вінницька, Дніпропетровська, Донецька, Луганська, Львівська, Миколаївська, Полтавська, Тернопільська, Хмельницька, Черкаська та Чернігівська області.

Наразі показник госпіталізацій хворих з COVID-19 перевищено у 14 регіонах, зокрема в Києві, Вінницькій, Дніпропетровській Житомирській, Закарпатській, Івано-Франківській, Київська, Львівській, Миколаївській, Одеській, Сумській, Хмельницькій, Чернівецькій та Чернігівській областях.

Найвищі показники госпіталізації показала Вінницька область – 132,1 на 100 тис. населення, ІІвано-Франківська область – 104,4, Житомирська область – 115,3.

Нагадаємо. 7 лютого Кабінет Міністрів схвалив постанову про встановлення в Україні адаптивного карантину до 30 квітня. Було встановлено 4 рівня епідемічної небезпеки та показники їх визначення.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.