Окупанти перегруповуються біля Броварів і на Чернігівщині для відновлення наступу

Російські окупаційні війська продовжують перегрупування з метою поновлення наступальних дій у напрямку м. Броварів Київської області.

Як повідомляється на фейсбук-сторінці Генерального штабу Збройних сил України в оперативній інформації станом на 12:00 22 березня, наразі ворог здійснює логістичне забезпечення підрозділів та інженерне обладнання зайнятих позицій.

Противник також продовжує перегрупування та зосередження сил і засобів для відновлення наступальних дій на сіверському напрямку. У напрямку Чернігова активних наступальних дій не веде, продовжує артилерійський обстріл позицій Збройних сил України та самого міста.

На донецькому напрямку противник основні зусилля зосередив на захопленні міст Рубіжного, Сєвєродонецька та Попасної Луганської області, а також Вугледару та Маріуполя Донецької області, зробив спробу наступу на напрямку Донецьк-Мар’їнка, успіху не мав, зазнав значних втрат і відступив. Одночасно окупанти намагаються вести артилерійські обстріли та штурмові дії у Маріуполі.

На слобожанському напрямку окупанти активного наступу не вели, намагалися відновити підрозділи, що втратили боєздатність у напрямках Харкова та Ізюму, продовжують масовані артилерійські обстріли Харкова.

“З огляду на відсутність успіхів наземної фази операції, ворог продовжує активно завдавати ракетно-бомбових ударів по важливих об’єктах військової і цивільної інфраструктури з використанням оперативно-тактичної авіації, високоточної ракетної зброї та боєприпасів невибіркової дії”, – йдеться у зведенні.

 

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.