Путін відреагував на пропозицію Зеленського зустрітися на Донбасі

Путін стверджує, що чинна влада України начебто зробила багато кроків, щоб зруйнувати двосторонні відносини з Росією.

Про це президент РФ Володимир Путін заявив журналістам під час брифінгу з Олександром Лукашенком, передають Вчасні Новини.

Подробиці. Президент Російської Федерації Володимир Путін відреагував на пропозицію глави України Володимира Зеленського зустрітися на «українському Донбасі, де йде війна».

За його словами, керівництво України руйнує російсько-українські стосунки.

«Чинне керівництво України зробило дуже багато кроків, що руйнують російсько-українські стосунки. Це стосується ставлення до РПЦ і її руйнування, спроби руйнування, до російської мови й до російськомовних громадян України, і до російських громадян, які проживають в Україні», – сказав він.

Путін зазначив, що Зеленському потрібно зустрітися з маріонетками Кремля, яких Москва зробили «владою» окупованих територій.

«Якщо мова йде про обговорення проблем Донбасу, то в першу чергу керівництво України повинно зустрічатися з керівниками «республік» «ЛНР» і «ДНР», а потім вирішувати проблеми з представниками третіх країн, якою є Росія», – сказав він.

І додав, що двосторонні відносини РФ та України можна обговорити у Москві.

«Якщо мова йде про розвиток двосторонніх відносин, то ми приймемо президента України в Москві в будь-який зручний для нього час», – заявив глава країни-агресора.

Нагадаємо. Раніше президент України Володимир Зеленський запропонував президенту РФ Володимиру Путіну зустрітися на Донбасі. Зустріч може відбутися «в будь-якій точці українського Донбасу, де йде війна».

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.