Rozetka, "Нова пошта", "ОККО" та ПриватБанк змінили назви брендів на сайтах через війну

У рамках проекту brave.ua компанії Rozetka, “Нова пошта”, ОККО та ПриватБанк змінили назви брендів на своїх сайтах на “Сміливість”.

“Зміна назви на сайті – частина комунікаційної кампанії “Сміливість”, яку ми підтримали”, – повідомив співзасновник Rozetka Владислав Чечоткін агентству “Інтерфакс-Україна”.

Rozetka, "Нова пошта", "ОККО" та ПриватБанк змінили назви брендів на сайтах через війнуПроект brave.ua розробило креативне агентство Banda спільно з Офісом президента України, Кабінетом Міністрів України, Міністерством культури та інформаційної політики і Міністерством цифрової трансформації. Комунікаційна кампанія “Сміливість” покликана відзначити головну рису українців, якою захоплюється весь світ.

“Найбільша сміливість – захищати країну на фронті. Але ще справжня сміливість оформляти, вантажити, перевозити, доставляти товари та видавати замовлення, навіть якщо в країні війна. Ми в рамках кампанії не просто змінюємо назву, ми хочемо розповісти історії наших співробітників. Понад 150 із них зараз служать у ЗСУ, багато хто допомагає армії та ТРО. І ми захоплюємося їхньою мужністю. Ми також захоплюємося тими, хто, незважаючи на війну, продовжив робити свою справу і хочемо їм подякувати”, – повідомив Чечоткін.

Як повідомлялося, за перший місяць війни місячний товарооборот найбільшого українського маркетплейсу Rozetka скоротився з 4 млрд до 23 млн грн, 25 магазинів зруйновано.

За словами Чечоткіна, з початку війни найболючішим було не усвідомлення того, що створений за 17 років великий бізнес знищувався за тижні, а те, що не вдалося зберегти команду в повному складі.

“Сьогодні найбільше наше щастя — можливість знову повертати людей до роботи. Лише за останній тиждень ще 400 фахівців знову вийшли на свої робочі місця, ми продовжуємо зростати щодня. Дякуємо ЗСУ за звільнені міста та кожному, хто бореться за українську перемогу!”, – наголосив Чечоткін.

Наразі Rozetka відновила роботу 118 точок видачі товарів у 48 українських містах (до війни їх було 270), зокрема у Харкові, Чернігові, Сумах, також планується відкриття в найбільш постраждалих від бойових дій регіонах Київщини. 12 квітня знову відкрився флагман бренду – найбільший магазин на проспекті Степана Бандери в Києві.

Онлайн-ритейлер також повернув власну доставку у Києві, Львові, Одесі, Дніпрі, доставку до всіх відділень “Нової пошти” та “Укрпошти”, які працюють.

Як повідомили у пресслужбі “Нової пошти”, в рамках кампанії brave.ua компанія змінила назву у своєму логотипі на “Сміливість” не лише на сайті, а й у соцмережах та інших каналах взаємодії: у мобільному застосунку, упаковці тощо.

“Що стосується термінів, я думаю, до кінця війни кампанія (назва “Сміливість”) точно триватиме”, – резюмував Чечоткін.

До ініціативи brave.ua також приєдналися ПриватБанк, Ощадбанк, WOG, INTERTOP та інші українські бізнеси.

 

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.