Як боротися з осінньою нудьгою: 7 порад для гарного настрою

Восени у багатьох виникає поганий настрій. Сонячні дні вже минули, а новорічні свята ще не скоро. За вікном хмарно: це непрості часи в емоційному плані. Боротися з поганим настроєм допоможуть милі речі, якими легко заповнити оселю.

Затишне покривало

Додати теплоти та затишку в інтер’єр допоможе оригінальне покривало, накинуте на диван чи крісло. Особливо гарно виглядає покривало у стилі пэчворк. Його навіть можна зробити власноруч. Людям, далеким від рукоділля, слід придбати готове тепле покривало або класичний англійський плед.

М’які подушки

Комплект з кількох подушок, мальовничо розкиданих по ліжку, наповнить квартиру затишком і позитивом. М’яку подушку можна підкласти під голову за переглядом улюбленого серіалу, заховати за спину, щоб не продуло, покласти в ногах, щоб вони не мерзли.

Пухнастий килим

Ходити босими ногами по килиму з довгим м’яким ворсом – особливе задоволення. Таке покриття чудово виглядає у спальні на підлозі або у вітальні перед зручним диваном. Краще, якщо килим міститиме натуральні волокна.

Милі пуфи

Мобільні сидіння збагачують інтер’єр. Їх можна посунути в будь-яке місце кімнати та розташуватися там, де хочеться. Пуфи оснащують коліщатками та системами зберігання, що робить їх ще зручнішими та кориснішими.

Декоративні свічники

Свічки завжди добре виглядають в інтер’єрі та створюють затишок. Щоб дотриматись порядку та прикрасити кімнату, можна купити під них гарні свічники. Додатковою зброєю проти нудьги стануть ароматичні свічки.

Підставка під пахощі

Крім свічок, для цих цілей можна палити ароматичні палички на підставці, обкурювати кімнату сухими або рідкими пахощами. Незвичайна підставка стане окрасою інтер’єру.

Електрокамін

Не кожен може дозволити собі справжній камін. А ось електрокамін встановити у вітальні чи спальні досить просто. Навіть скромна за розміром модель зробить кімнату затишнішою та теплішою, а вас позбавить вас вечірньої туги.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.