В ОРДО більше не дають гарантії безпеки для відновлення газорозподільної станції біля Мар’їнки

Підконтрольна РФ «влада» ОРДО заявила про відкликання гарантій безпеки, які були надані для відновлення роботи газорозподільної станції біля Мар’їнки.

Про це сьогодні, 23 січня, повідомили у так званому «донецькому МЗС», передають Вчасні Новини.

Подробиці. В окупованому Донецьку заявили, що відкликають надані Києву гарантії безпеки для відновлення газорозподільної станції біля Мар’їнки через нібито обстріли з боку ВСУ.

«З огляду на критичність ситуації, ми були змушені відкликати гарантії безпеки, надані раніше на проведення ремонтно-відновлювальних робіт на гілці газопроводу« Мар’їнка – Красногорівка», оскільки зобов’язані виключити будь-яку додаткову небезпеку життю і здоров’ю мирних громадян», – йдеться в повідомленні.

Раніше глава ДонОДА Павло Кириленко повідомляв про небажання окупантів давати гарантії безпеки на час проведення ремонту газорозподільної станції в районі Мар’їнки і Красногорівки та звернувся до української делегації ТКГ з цього приводу.

Українська делегація ТКГ у Телеграм-каналі повідомила, що сторони домовилися про гарантії безпеки під час ремонтних робіт на лінії розмежування, а також про відновлення подачі «блакитного палива» жителям Мар’їнки.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.