Гравець «Манчестер Сіті» відреагував на агресію Росії проти України

Зінченко емоційно підтримав Україну на тлі агресії РФ

Захисник збірної України та англійського «Манчестер Сіті» Олександр Зінченко у своєму Instagram відреагував на рішення Росії визнати «Л/ДНР».

Спортсмен опублікував карту України, складену з фотографій різних міст нашої держави.

Зінченко наголосив, що кордони України мають бути непорушними.

«Весь цивілізований світ схвильований через ситуацію у моїй країні. Я не можу залишатися осторонь і намагаюся донести свою думку. На фото – моя країна. Країна, межі якої мають залишатися непорушними. Моя країна належить українцям, і ніхто ніколи не зможе привласнити її. Ми своє не віддамо! Слава Україні», – написав Зінченко.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Alex Zinchenko (@zinchenko_96)

Зінченко народився в Україні, пройшов футбольну школу донецького «Шахтаря». У складі «Манчестер Сіті» він тричі ставав чемпіоном країни.

2015 року Зінченко дебютував за національну команду України, до цього пройшовши кілька рівнів юнацьких та молодіжних збірних.

У спеціальному відеозверненні до росіян Путін вирішив спочатку провести «урок історії».

22 лютого на тлі ескалації з боку Москви ЄС погодив санкції, які «дуже боляче вдарять по РФ»: у списку – 321 депутат Думи.

Як відомо, Путін оголосив Україні ультиматум. Нагадаємо, Рада федерації РФ дала Путіну право використовувати російські війська за кордоном.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.