У «Нафтогазі» назвали переваги та дату оголошення річного тарифу на газ для населення

НАК «Нафтогаз України» завершила розробку річного тарифу на газ для населення, який визначає єдину ціну на газ протягом року незалежно від коливань ринку.

Про це повідомляє Департамент з інтегрованих комунікацій компанії, передають Вчасні Новини.

Подробиці. НАК «Нафтогаз України» завершила розробку ринкового рішення, яке спрямоване на захист домогосподарств від сезонних стрибків ціни на газ наступного опалювального сезону. Таким рішенням стало запровадження річного тарифу, який визначає єдину ціну на газ протягом року.

«Переваги річного тарифу та його гнучкість вже оцінили споживачі ГК «Нафтогаз України». Час масштабувати цей досвід на всю країну. Наші клієнти, які обрали восени тариф «Річний», досі сплачують за газ за ціною, яка була на момент підписання договору», – зазначив голова правління Нафтогазу Андрій Коболєв.

Він також додав, що наразі завершується робота над новими пропозиціями для домогосподарств, які у компанії готові запропонувати з 1 травня.

Тариф визначає єдину ціну на газ протягом року. Річний тариф буде надаватися за замовчуванням усіма газопостачальними компаніями, як це передбачено проєктом рішення НКРЕКП. Водночас кожен споживач зможе змінювати річний тарифний план впродовж року на щомісячний, а також обрати послуги будь-якого іншого постачальника газу.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.