Президент України Володимир Зеленський названий читачами журналу Politico найвпливовішою особистістю в Європі

Читачі журналу Politico назвали президента України Володимира Зеленського найвпливовішою людиною Європи, повідомляє видання у вівторок.

“Один із учасників опитування “Вибір аудиторії”, яке було запущено на початку березня, назвав Зеленського “маяком надії”, який прагнув до “миру, демократії та порядності”, доки Україна намагається протистояти вторгненню російських військ”, – пише видання.

Воно зазначає, що “з того часу, як рано-вранці 24 лютого розпочалися бої, Зеленський регулярно публікує відеозвернення в соціальних мережах, зокрема дописи про нього в центрі Києва та про роботу в комплексі президентського офісу”.

“Він також виступив із потужними відеозверненнями в Конгресі США, парламенті Великої Британії та Бундестазі Німеччини, адаптуючи кожен виступ до центрального постулату: Україна потребує більшої підтримки Заходу в її боротьбі проти Росії”, – пише Politico.

Важливо зазначити, пише також видання, що його послання допомогло змінити характер дебатів у європейських столицях, викликавши такий розворот у державній політиці, який був немислимий лише декілька місяців тому.

 

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.