Через ворожі обстріли у Харкові постраждав православний храм, в області горіли магазин, кафе та приватні будинки

Минулої доби рятувальники Харківського гарнізону ДСНС здійснили 19 оперативних виїздів, 10 з яких: на ліквідацію пожеж, зокрема, 2 пожежі, викликані обстрілами.

“О 12:40 уламок ворожого снаряду влучив у приватний будинок у Київському районі Харкова. В результаті спалахнули домашні речі. Рятувальники оперативно ліквідували загоряння на площі близько 1,5 кв.м., не допустивши його розповсюдження. Вночі, о 01:55 23 травня, стався обстріл одного з населених пунктів Чугуївського району. Там загорілися одразу 4 приватні будинки, 2 господарські будівлі, магазин та кафе на загальній площі близько 400 кв.м”, – повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Харківській області.

Пожежа від обстрілу в Чугуївському районі була загашена о 4:50.

Крім того, протягом доби рятувальники виїжджали на проведення аварійно-рятувальних робіт, а також надання допомоги населенню та співробітникам поліції.

Зокрема, в результаті обстрілу Київського району Харкова у першій половині дня 22 травня пожеж не сталося, але було пошкоджено приватні будинки та православний храм, в якому ДСНСники проводили роботи з демонтажу віконних рам і скла. Аварійно-рятувальні роботи проводились у зруйнованій будівлі Салтівського району Харкова.

 

 

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.