Семеро людей загинули і вісім поранено в результаті 45 обстрілів російських окупантів у Донецькій області

Семеро людей загинули та вісім поранено в результаті 45 обстрілів російських окупантів у Донецькій області, повідомив пресцентр штабу Операції об’єднаних сил (ООС).

“Окупанти обстріляли 45 населених пунктів у Донецькій та Луганській областях… У результаті цих обстрілів лише на Донеччині загинули щонайменше 7 цивільних осіб, ще 8 отримали поранення. Дані щодо Луганської області уточнюються”, – сказано у зведенні штабу ООС станом на 21:00 вечора неділі.

Там зазначається, що в результаті обстрілів зруйновано та пошкоджено 116 цивільних об’єктів: 106 житлових будинків, гуртожиток будівельного ліцею, господарські будівлі двох підприємств, сільгосптехніка, магазин.

Водночас, українські військовослужбовці угруповання ОС минулої доби знищили 6 танків; 10 одиниць бойової броньованої техніки; 6 ворожих автомобілів (2 з них із боєприпасами).

Також у штабі зазначають, що підрозділи протиповітряної оборони в небі українського Донбасу збили один ворожий літак Су-25 та один безпілотний літальний апарат типу Орлан-10.

“Загалом за тиждень військовослужбовці угруповання Об’єднаних сил відбили 84 ворожі атаки. Знищили один зенітний ракетний комплекс, 43 танки, 20 артилерійських систем (із них 4 РСЗВ), 79 одиниць бойової броньованої техніки, 7 спеціальних броньованих автомобілів і 34 одиниці автомобільної техніки. Підрозділами ППО збито 3 літаки та 18 безпілотних літальних апаратів окупанта”, – додали в штабі ОС.

 

 

 

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.