Російські окупанти поранили двох українських захисників

У понеділок, 22 листопада, збройні формування російського агресора 7 разів відкривали вогонь на Донбасі. Внаслідок ворожих обстрілів двоє українських захисників були поранені. ЗСУ відповіли вогнем на обстріли окупантів.

Як пишуть Вчасні Новини, про це інформує пресслужба ООС.

У напрямку ПОПАСНОЇ противник відкривав вогонь з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

У бік ПРИЧЕПИЛІВКИ ворог двічі здійснив обстріли, використовуючи гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та іншу стрілецьку зброю.

В районі ЛЕБЕДИНСЬКОГО окупанти відкривали вогонь два рази, застосовуючи міномети калібру 82 мм та 120 мм.

Біля КАМ’ЯНКИ російські найманці обстріляли наші позиції з мінометів калібру 82 мм.

Поблизу ПАВЛОПОЛЯ противник вів вогонь з великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

Внаслідок ворожих дій двоє військовослужбовців Об’єднаних сил дістали поранення. Воїни перебувають в лікувальному закладі. Стан здоров’я одного пораненого – задовільний, іншого – тяжкий.

Українські захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння, та змусили противника припинити обстріли.

Станом на 7 годину ранку, 23 листопада, порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано. Об’єднані сили контролюють ситуацію та продовжують виконувати завдання з відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.