Українські розробники створили додаток для школи, який дозволить навчатися без світла

В Україні створили унікальний шкільний додаток, який дозволяє навчатися навіть під час блекауту. Це мобільний застосунок для смартфонів, який дозволяє школярам не переривати навчання навіть під час тривалої відсутності світла та інтернету.

У додатку діти можуть навчатися у форматі комп’ютерної гри, вчителі – завантажувати завдання та отримувати результати виконання учнями, а батьки – контролювати навчання дитини.

Про це йдеться у прес-релізі дистанційної школи Unicorn School.

Завдяки функції розумного завантаження навчальний матеріал з усіх предметів дистанційно завантажується вчителями прямо в пристрій щодня. Вже в додатку дитина має змогу вчити уроки, навіть без світла та інтернету. Також у ньому безпосередньо можна виконувати домашні завдання, які автоматично відправляться на перевірку вчителю відразу, як тільки з’явиться інтернет.

У школярів при цьому залишається доступ до підручників та понад 17 000 інших методичних матеріалів. Крім того, діти можуть не прив’язуватись до розкладу уроків і самі обирати, який предмет хочуть вчити прямо зараз. При цьому після кожного пройденого уроку є перевіркові завдання.

Унікальність застосунку ще у тому, що він представлений у форматі комп’ютерної гри. Кожен учень стає головним героєм з персональним аватаром – лицарем чи принцесою у казковому онлайн-королівстві.

Всі уроки оформлені в ігровому стилі з візуалізацією кожного предмета. Ця методика класичної освіти в поєднанні із захопливим гейміфікованим підходом, що полягає в розумінні мотивації як рушійної сили в освіті дитини.

До звичних оцінок учень отримує чарівні кристали, золоті монети, кубки та інші нагороди, які дозволять «прокачати» свого аватара та перейти на наступний рівень – отримати доступ до наступного рівні гри – нової теми навчальної програми, що мотивує дитину на отримання саме знань, а не оцінок.

Батьки при цьому отримують детальну статистику, як за часом навчання, так і за його ефективністю та результативністю, а також зворотний зв’язок від викладачів.

Навчання учнів з 5 по 11 класи проходить за ліцензією та програмою яка відповідає всім вимогам Міністерства Освіти та Науки України.

Завантажити застосунок та зареєструвати дитину в школі можна для платформ IOS та Android на сайті розробників

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.