Зеленський привітав українських олімпійців з початком Олімпіади в Пекіні

Президент України Володимир Зеленський привітав українських спортсменів, які братимуть участь у XXIV зимових Олімпійських іграх у Пекіні, з початком Олімпіади.

“Дорогі олімпійці! Вітаю вас зі стартом зимових Олімпійських ігор-змагань, які об’єднують людей навколо цінностей дружби, поваги, толерантності”, – йдеться у привітанні Зеленського, оприлюдненому на сайті глави держави в неділю.

Президент зазначив, що Україна пишається високими досягненнями та олімпійськими нагородами, за які на зимових Олімпіадах у різні роки незалежності боролися українські спортсмени.

“Дорогою до зимової пекінської Олімпіади кожен із вас уже пройшов нелегкі випробування в спортивній боротьбі. Має бути новий шанс, що зажадає максимальних зусиль для найвищого результату. Мільйони українців очікують ваших яскравих виступів і перемог. Ми будемо гаряче вболівати за вас, радіти успіхам і підтримувати в змаганнях”, – підсумував Зеленський.

Зимові Олімпійські ігри в Пекіні проходитимуть з 4 до 20 лютого. На них буде розіграно 109 комплектів медалей з 15 дисциплін у 7 видах спорту.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.