Суд наклав арешт на “нафтотрубу Медведчука”: деталі

Вищий антикорупційний суд України наклав арешт на частину магістрального нафтопродуктопроводу “Самара – Західний напрямок”.

Про це повідомили в пресслужбі Служби безпеки України, передають Вчасні Новини.

Подробиці. Вищий антикорупційний суд України на підставі доказів, зібраних спільно СБУ, НАБУ, САП та ОГП, наклав арешт на частину магістрального нафтопродуктопроводу “Самара – Західний напрямок”, незаконне вибуття якого з державної власності правоохоронці розслідують у межах спільної слідчої групи.

Майно (включаючи будівлі, споруди, інші об’єкти, що знаходяться в Україні, і які забезпечують діяльність нафтопродуктопроводу), яке пов’язують зі структурами співголови партії “Опозиційна платформа – “За життя” Віктора Медведчука, буде передано від комерційної структури до Нацагентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА).

“Служба безпеки України та Національне антикорупційне бюро проводять заходи з передачі усього об’єкту нафтопродуктопроводу під контроль державного акціонерного товариства “Укртранснафта” для вжиття заходів щодо його збереження”, – додали в СБУ. 

Наразі триває досудове розслідування, вживаються заходи для встановлення винних осіб та притягнення їх до відповідальності.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.