Bellingcat: у напрямку Києва летять 18 російських літаків з десантом

Журналісти вважають, що РФ планує встановити маріонетковий уряд уже сьогодні, 24 лютого

Журналісти-розслідувачі мають дані, що зі Пскова в Росії в напрямку Києва вилетіло 18 транспортних літаків Іл-76 для висадки десанту. Про це написав у Twitter виконавчий директор Bellingcat Кристо Грозєв.

«Джерела в українській владі сказали мені, що 18 транспортних літаків Іл-76 вилетіли з Пскова в напрямку до Києва, і прибудуть до столиці за годину. Єдине можливе пояснення буде те, що росіяни мають на меті захопити й підкорити Київ, щоби встановити маріонетковий уряд уже сьогодні (24 лютого – ред.). Поки увесь світ спостерігає за цим і майже нічого не робить», – зазначив Гроздєв.

Своє повідомлення він опублікував о 17:41 за київським часом.

До слова, Зеленський озвучив Макрону вимоги до Заходу. За інформацією Пентагону, Росія планує скинути і замінити керівництво України.

Станом на 17:00 24 лютого противник продовжує агресивні дії по всій лінії спільного кордону.

Нагадаємо, у Сумах точаться бої з окупантами на танках, є жертви (відео). Також у Вугледарі окупанти обстріляли лікарню, є загиблі та поранені (фото).

Як відомо, ЗСУ знищили «Джавелінами» 15 російських танків біля Глухова. До слова, окупанти застосували авіацію для захоплення острова Зміїний.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.