Хочу, щоб країни Азії змінили ставлення до України

Президент України Володимир Зеленський висловив сподівання, що країни Азії, незважаючи на близькі відносини з Росією, що історично склалися, змінять своє сприйняття України.

“Ми змогли змінити своєю єдністю, міцністю, своєю відсіччю Росії ставлення країн Альянсу, європейських держав і багатьох інших. Змінити ставлення до нас. І я дуже хочу, щоб країни Азії змінили ставлення до України теж. Чи я відчуваю, що вони змінили? Ні Чи змінили вони? Думаю, що народи так точно. Народи цих країн чудово знають нас. Я відчуваю, що лідери цих країн наближаються до цього. Якщо раніше вони були дуже близькі, історично, з Радянським Союзом, тож історично після розпаду Радянського Союзу вони були близькі з Російською Федерацією як правонаступницею Радянського Союзу. …Україна похитнула ці відносини, і ми бачимо вже ставлення лідерів – вони пом’якшуються саме у наш бік. Це велика заслуга нашої держави, але й лідерів, що вони таки чують та слухають”, – заявив Зеленський на пресконференції у Києві в суботу.

 

 

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.