Зеленський привітав українців із Великоднем

Президент України Володимир Зеленський привітав український народ зі святом Воскресіння Христового.

“На Великдень ми просимо в Бога великої благодаті, щоб здійснилася наша велика мрія – це ще один Великий день, день, коли в Україні настане великий мир. А з ним – вічна злагода та процвітання. З вірою та впевненістю в це я вітаю всіх вас зі святом Великодня”, – йдеться у привітанні президента, розміщеному на його сайті в неділю.

Він наголосив, що “ми всі віримо в нову перемогу України, і впевнені, що нас не знищить жодна орда і жодна нечисть”. “Ми долаємо темні часи. І в цей світлий день я й більшість із нас – не у світлому одязі. Але ми боремося за світлу ідею. На світлій стороні”, – зазначив президент.

“Бороніть, небеса, тих, хто боронить рідну землю. Зміцни волю тих, хто захищає нас від неволі. Збережи тих, хто береже Україну. Це наші військові, нацгвардійці, прикордонники, наша територіальна оборона, розвідка. Ці та всі інші наші воїни світла. “Допомагай тим, хто їм допомагає. Це волонтери й усі небайдужі люди… Бережи життя тих, хто рятує життя інших. Це всі наші медики. Наші пожежники, рятувальники, сапери”, – йдеться у привітанні Зеленського.

“Бережи наших матерів. Дай витримки тим, хто чекає сина чи доньку з війни. Дай стійкості тим, хто, на жаль, не дочекався своєї дитини з фронту. Допоможи здолати нестерпний біль тим, хто втратив рідне дитя у мирних містах і селах, куди Росія принесла смерть… Бережи всіх наших діточок… Дай кожному хлопчику та кожній дівчинці щасливу юність, молодість, зрілість і старість, які хоча б трохи дадуть змогу позбутися спогадів їхнього страшного дитинства в час війни… Збережи всіх українців! Тож дай нам захисту”, – додав глава держави.

Зеленський також зазначив, що “в цей великий день ми всі віримо, що наш світанок скоро настане… І у Воскресіння Христове, яке символізує велику перемогу життя над смертю. Нехай перемога життя буде символом не лише цього свята. Нехай життя виграє битву в смерті кожного дня”.

“Велике свято сьогодні дає нам велику надію й непохитну віру в те, що світло переможе темряву, добро переможе зло, життя переможе смерть, а отже, неодмінно переможе Україна”, – підсумував президент.

 

 

 

 

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.