Мітинг антивакцинаторів: плакати з QR-кодом, який веде на сайт Єдиної Росії

На мітингу противників вакцинації у центрі Києва деякі учасники тримали в руках плакати з QR-кодом, який веде на сайт Єдиної Росії.

На це звернув увагу користувач Facebook Остап Говда.

“Це фото з сьогоднішнього маршу антивакцинаторів у Києві. Люди з плакатами та українськими прапорами виступають проти QR-кодів, тому що вони не тварини. Я не знаю, хто друкував ці плакати. Але якщо просканувати коди, то вас заведе на сайт Єдиної Росії. І це не жарт”, — розповів він.

На мітинг антиваксерів у центрі Києва у середу, 24 листопада, зібралися кілька сотень людей.

Нагадаємо, що 3 листопада, антивакцинатори зібралися на акцію біля Верховної Ради. Проте усі мітингарі мають різну мету для участі: хтось з них не хоче вакцинуватися примусово, а інші взагалі виступають проти будь-яких щеплень від коронавірусу

На підтримку мітингарів виступила народна депутатка від “Слуги народу” Єлизавета Богуцька, на її думку, кампанія з щеплення проти COVID-19 розколює українське суспільство.

Водночас у Міністерстві охорони здоров’я переконані, що мітинг антивакцинаторів у Києві, це насмішка над лікарями і родинами хворих на коронавірусу.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.