Скандальновідомого президента Болгарії Радева запросили до окупованого Криму

Голова окупаційної адміністрації півострова Сергій Аксьонова запрошує відвідати Крим президента Болгарії Румена Радева, який раніше називав півострів “російським”.

Як повідомляють Вчасні Новини, про це Аксьонов написав у соцмережах.

“Підтримую ініціативу болгарської громади щодо запрошення Румена Радєва до Криму. Російський та болгарський народи пов’язують традиційно дружні стосунки, спільна історія, православна віра. Ми завжди раді побачити болгарських гостей на кримській землі”, — зазначив він.

Аксьонов вважає, що Радев під час візиту міг би нібито особисто переконатися, що на півострові панує “вільний вибір вільних людей”.

Варто нагадати, що президент Болгарії Румен Радев під час дебатів кандидатів у президенти 18 листопада заявив, що вважає Крим “російською територією”, а антиросійські санкції ЄС — неефективними. 19 листопада МЗС України запросило посла Болгарії в Києві Костадіна Коджабашева у зв’язку з висловлюваннями глави держави.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.