Віктор Кононенко: Російські ляльководи псевдоукраїнських проектів

У театрі бойових дій, як і у звичайному театрі, все відбувається за сценарієм. Відповідно, є свої сценаристи, режисери та актори, і кожен з них виконує свою роль і місію.

Псевдоукраїнський проект «Ми – народ України» насправді не ініціатива колишнього керівника МВС Захарченка, а лише невелика частина спланованої діяльності російських спецслужб.

На жаль, ми не можемо поки що назвати прізвища сценаристів зі служби зовнішньої розвідки рф. Але справжнім координатором, а в нашому випадку одночасно і режисером-постановником, і одним з провідних акторів проекту «Ми – народ України» виступає громадянин рф Михайло Зернов.

Про вказане свідчить наступне.

Всі російські та іноземні учасники круглих столів, нарад й інших заходів «тристоронньої надзвичайної комісії з урегулювання російсько-української кризи» чи громадянської сили «Ми – народ України» є підлеглими Зернова по іншим проектам, які реалізуються в 38 країнах світу.

Зернов виступав координатором і засновником попереднього проекту Захарченка – «Комітет 2017». До речі, ця організація одночасно зареєстрована в Москві по вул. Вавілова, 79, к.1, оф 4-1, та в Києві по вул. Казимира Малевича, 23, оф. 303, та на міжнародному рівні веде активну підривну роботу проти нашої держави.

Діяльність Зернова в світі не можлива без координації Служби зовнішньої розвідки рф. На його причетність до російських спецслужб вказує і низка інших ознак, починаючи від життєвого шляху і кар’єрного зросту до ідентифікуючих даних у відкритих російських реєстрах.

Цікава деталь. Зернов є співзасновником громадського руху «Ми любим Россию», де іншим співзасновником виступає близький друг президента рф В. Хмарін, якого російський опозиціонер О. Навальний у власному фільмі «Дворец для путина. История самой большой взятки» викриває в якості одного з «особистих гаманців» путіна.

Тому, проект «Ми – народ України», на нашу думку, є лише одним з пунктів загального плану російських спецслужб, мета якого посіяти хаос та очолити протести в нашій країні, за результатами яких Україна повинна або піти на співпрацю з агресором, або втратити власну державність.

Віктор Кононенко: Російські ляльководи псевдоукраїнських проектів

Віктор Кононенко – генерал-лейтенант, ексзаступник голови Служби безпеки України (допис у Фейсбуці)

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.