Маркарова прокоментувала своє призначення послом України у США

Ексміністр фінансів Оксана Маркарова прокоментувала своє призначення послом України у США. Сьогодні президент Зеленський підписав відповідний указ про призначення.

Про це Маркарова написала у Фейсбуці, передають Вчасні Новини.

Подробиці. Сьогодні, 25 лютого, президент Володимир Зеленський підписав указ про призначення ексміністра фінансів Оксани Маркарової надзвичайним і повноважним послом України в Сполучених Штатах Америки. Раніше Україна отримала згоду з боку США щодо неї.

«Велика честь і ще більша відповідальність – представляти Україну в Сполучених штатах Америки. Рада приєдатися до ефективного українського дипломатичного війська – чоловіків і жінок, невтомна робота яких – невід’ємна частина багатьох перемог як на міжнародній арені, так і в Україні. Люблю Україну і вірю в те, що наша тисячолітня історія, помножена на унікальну життєстійкість попри численні атаки, та розпочата трансформація в модерну інноваційну країну, разом поверненням до Європейської родини та майбутнім членством у НАТО, надає нам шанс в 21 столітті стати регіональним лідером нової якості та надійним стратегічним партнером для Сполучених штатів Америки», – написала Маркарова.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.