Пожежа у Брянську сталася на нафтобазі "Транснафта Брянськ Дружба" – МНС РФ

Постраждалих, за попередніми даними, немає в результаті пожежі на нафтобазі “Транснафта Брянськ – Дружба” у Брянську, евакуація населення не планується, повідомила у понеділок пресслужба МНС РФ.

“На нафтобазі АТ “Транснафта Брянськ – Дружба” в Брянську сталася пожежа, евакуація населення не планується. Постраждалих, за попередньою інформацією, немає”, – йдеться у повідомленні.

Коментар “Транснафта-Дружба” наразі отримати не вдалося.

Повідомлення про спалах на нафтобазі у Фокинському районі надійшло о 02:00 понеділка. Причини встановлюються.

Крім того, раніше поінформоване джерело повідомило “Інтерфаксу”, що в Брянську горять два сховища нафтопродуктів. “Рано вранці спалахнув резервуар із дизельним паливом на території нафтового комплексу на Сніжецькому валу. Вогонь охопив резервуар обсягом 10 тис. куб м”, – сказав співрозмовник агентства.

“Транснафта-Дружба” (дочірнє товариство “Транснафти”) має резервуарний парк обсягом 3,1 млн куб. метрів, експлуатує 20 нафтоперекачувальних та 15 нафтопродуктоперекачувальних станцій, 3,5 тис. км нафтопроводів та 3,9 тис. км нафтопродуктопроводів. Виробничі об’єкти підприємства розташовані у 11 російських регіонах. У веденні підприємства знаходиться нафтопровідна магістраль “Дружба”, що здійснює постачання нафти з Росії до Європи.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.