Аваков, Яценюк і Турчинов не з'явилися на допит у "вугільній справі", їх викликають на 30 травня – СБУ

Служба безпеки України повторно викликала на допит як свідків у “вугільній справі”, в якій фігурують народний депутат Віктор Медведчук і п’ятий президент України Петро Порошенко, ексміністра внутрішніх справ України Арсена Авакова, колишнього секретаря РНБО Олександра Турчинова, голову політради партії “Народний фронт” Арсенія Яценюка.

“СБУ викликає Арсенія Яценюка, Олександра Турчинова, Арсена Авакова та Максима Тімченка на допит у так званій вугільній справі. Вони проходять як свідки і їх викликають з метою всебічного, повного та неупередженого вивчення обставин кримінального провадження”, – повідомив агентству “Інтерфакс-Україна” спікер СБУ Артем Дехтяренко.

Він зазначив, що згаданих свідків викликали на допит 19 травня, але вони не з’явилися. “Їх викличуть повторно. Цього разу – 30 травня”, – уточнив речник СБУ.

Як повідомлялося, повістки на допити розміщено на сайті СБУ. У них, зокрема, значиться, що Авакова, Турчинова та Яценюка було викликано повістками на 19 травня.

Крім того, цього самого дня на допит викликали гендиректора ДТЕК Максима Тімченка.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.