Молоді батьки можуть отримати безкоштовний набір для новонародженого від благодійної організації

Молоді батьки можуть подати заявку та отримати безкоштовний набір для новонародженого навіть якщо після пологів пройшло 2 місяці.

Народження дітей – це завжди фінансовий виклик для молодої родини, а в умовах війни він помножується в рази. Сьогодні дуже багато ситуацій, коли молоді мами вимушені народжувати дітей в умовах, про які навіть і думати не могли ще півроку тому. Хтось народжує в бомбосховищах, хтось – під обстрілами, а декому довелося покинути власний дім й тікати у безпечні міста. У будь-якому випадку, молоді мами потребують особливого ставлення та фінансової допомоги.

З метою підтримати молодих породіль Благодійний фонд BGV у співпраці з  німецькими донорами реалізували в Україні благодійний проєкт.

Хто може отримати безкоштовний набір для новонародженого

Набір можуть отримати всі українки, які недавно народили дитину. При цьому подати заявку та забрати пакунок можуть як молода мама, так і батько з будь-якої області та населеного пункту в Україні.

Єдина умова – дитині на момент подачі заявки має бути не більше 2-х місяців. Саме на цей вік розраховані всі предмети, які входять до безкоштовного набору.

Якщо в родині з’явився не один малюк, а двоє чи троє одночасно, то на кожну новонароджену дитину потрібно подавати окрему заяву. У такому випадку прийде кілька безкоштовних наборів.

Що входить у набір для малюка

У безкоштовний набір входять такі речі:

  • «конверти» для немовлят;
  • одяг для новонароджених (шкарпетки, боді, шапочки тощо);
  • засоби для догляду за шкірою (рушники Babylove, лосьйон з екстрактом алое вера та ромашки, крем для захисту сухої та чутливої шкіри Babylove Ultra Sensitive тощо);
  • підгузки;
  • дитяче харчування;
  • пляшечки та соски;
  • килимки та пелюшки для новонароджених.

Не забули й про молодих мам. Для них у набір додали смаколики та засоби гігієни.

Що потрібно, щоб отримати безкоштовний набір для новонародженого

Щоб отримати підгузки, пляшечки, засоби догляду, одяг та засоби харчування для малюка, необхідно оформити заяву на офіційному сайті благодійної організації.

Окрім контактних даних до заявки потрібно додати скан свідоцтва про народження дитини, паспорта одного з батьків та дані для відправлення набору «Новою поштою». Доставлення пакунка також безкоштовне.

Заявка опрацьовується протягом одного тижня. У разі, якщо вказана інформація коректна, представники Благодійного фонду автоматично підтверджують її й надсилають набір на вказане відділення «Нової пошти». Якщо є якісь неточності у заявці, то волонтери зв’яжуться для уточнення інформації за допомогою вказаних контактних даних.

Джерело

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.