Bloomberg: Росія почала активно перекидати свої війська та техніку до Крим

РФ активно перекидає війська до окупованого Криму в рамках великомасштабної ескалації на кордоні з Україною. Війська і техніка прибувають до окупованого Криму від 15 листопада.

Про це повідомляє Bloomberg із посиланням на американську розвідку, передають Вчасні Новини.

За інформацією видання, війська і техніка прибувають до окупованого Криму від 15 листопада. Переміщення російських військових до півосторова Криму відбулося після відправки бойових танків та іншого важкого озброєння у Воронезьку область Росії. Посилаючись на дані розвідки, повідомляється, до Криму відправили 34-ту мотострілецьку бригаду і 42-гу гвардійську мотострілецьку дивізії. Як раніше повідомляли аналітики з Conflict Intelligence Team, саме танки Т-72Б3 останньої були помічені на відео в поїзді, що прямував до Криму.

Як пише видання, американська розвідка заявляє, що “готовність до можливої операції на підконтрольній українській владі території буде досягнута щонайменше не раніше ніж на початку наступного року”.

Раніше видання Bloomberg повідомляло про те, що США поділилися з європейськими союзниками розвідувальними даними, зокрема картами, які показують нарощування російських військ і артилерії для підготовки до швидкого, широкомасштабного прориву в Україну з кількох місць. Згідно з матеріалом, зібрані дані свідчать, що російські війська можуть зайти до України з Криму, сходу та Білорусі.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.