Доба 24 листопада в ООС: 9 ворожих обстрілів, втрат у ЗСУ немає

Збройні формування РФ продовжують ігнорувати домовленості про припинення вогню на Донбасі. Так, 24 листопада окупанти здійснили 9 обстрілів, застосовуючи серед іншого й заборонене озброєння. Об’єднані сили відкривали вогонь у відповідь. Без втрат.

Як повідомляють Вчасні Новини, таку інформацію надає пресслужба ООС у ранковому зведенні.

Неподалік шахти «Бутівка» противник вів вогонь із станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

У напрямку КАМ’ЯНКИ ворог двічі здійснив обстріли, застосовуючи гранатомети різних систем та великокаліберні кулемети.

У бік НЬЮ-ЙОРКА російські найманці відкривали вогонь з озброєння БМП, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

Біля ЛУГАНСЬКОГО ворожі війська вели вогонь двічі, використовуючи гранатомети різних систем та стрілецьку зброю.

З мінометів калібру 82 мм окупанти здійснили обстріл прикордонного контрольного поста першого оборонного рубежу, що входить до КПВВ “Мар’їнка”.

У районі ВЕРХНЬОТОРЕЦЬКОГО противник застосував автоматичні станкові гранатомети, великокаліберні кулемети та іншу стрілецьку зброю.

Неподалік ВОДЯНОГО на Приазов’ї наші позиції потрапили під обстріл з мінометів калібру 82 мм та 120 мм.

Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил внаслідок дій ворога немає.

Українські захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння, та змусили противника припинити обстріли.

Станом на 7 годину ранку, 25 листопада, порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано.

Військовослужбовці Об’єднаних сил контролюють ситуацію та продовжують виконувати завдання з відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.