Бутусов та Лерос заявили, що позиватимуться до Зеленського через наклеп

Український журналіст Юрій Бутусов заявив, що позиватиметься до суду на президента України Володимира Зеленського через висловлювання, які вважає неправдивими щодо себе. Те саме сказав і депутат Гео Лерос.

Про наміри головний редактор видання «Цензор.нет» сказав в ефірі Радіо Свобода.

«Я збираюся відстоювати свої інтереси в суді, оскільки президент визнав фактично свою брехню проти мене і набрехав ще нові якісь речі. Тобто року брехні йому мало, він хоче ще», – сказав Бутусов.

Президент України Володимир Зеленський заявив 26 листопада під час прес-марафону, що журналіст Юрій Бутусов працював на олігарха Ігоря Коломойського та образився, бо не отримав посади у Міністерстві оборони.

Згодом Зеленський сказав, коментуючи оприлюднення інформації щодо бойового застосування безпілотників на Донбасі і звертаючись до Бутусова: «Я вам скажу на вашій совісті смерті людей. Після цього скільки було на нас атак і скинутих бомб дронами».

Також Зеленський заявив, що РНБО запровадила санкції проти контрабандистів, серед яких є спонсор Бутусова.

Щодо Лероса, то президент назвав його «хабарником». Одіозний депутат не став довго чекати з відповіддю. Він заявив, що позиватиметься до Зеленського та назвав президента «похмурим л*йном».

“Просто малолітній дурник у тілі сорокарічного чоловіка вирішив знову всіх обзивати, хто викриває його злочини. Набір стандартний від афериста до хабарника. Було б смішно, якби не так сумно через те, що це похмуре л*йно— наш президент. Час і мені подати до суду на Зеленського, чим і займемося”, — написав він у телеграм-каналі.

Варто нагадати, що президент Зеленський заявив про те, що має інформацію щодо підготовки до державного перевороту. Він зазначив, що вже відомі дати – 1-2 грудня.

«У нас є не тільки агентурна інформація, в нас є навіть звукова інформація, де представники з України, скажімо так, з представниками з Росії обговорюють участь Ріната Ахметова (олігарх – ред.) у державному перевороті в Україні, що буде залучено мільярд доларів», – сказав Зеленський.

Водночас президент наголосив, що бізнесмена Ріната Ахметова «підставляють» і що його оточення «його втягує в цю війну», і це «велика помилка».

Олігарх Рінат Ахметов відреагував на слова Зеленського, назвавши їх «суцільною брехнею».

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.