Кандидат у міністри економіки ФРН розкритикував “Північний потік-2”

Співголова німецької партії “Союз-90″/”Зелені”, кандидат в міністри економіки ФРН Роберт Габек розкритикував проект газопроводу “Північний потік-2”, заявивши, що він ніколи не був проектом виключно приватного сектора.

Про це пише УНН з посиланням Süddeutsche Zeitung.

” Північний потік-2″ ніколи не був проектом виключно приватного сектора. Це стратегічний проект, який чинить тиск на Україну та посилює залежність німецької політики”, — заявив політик.

Також він зазначив, що ніколи не приховував свого ставлення до “Північного потоку-2” і нічого змінюватися не буде при його вступі на посаду в уряді.

Нагадаємо. Раніше США заявили, що збираються ввести додаткові санкції через магістральний газопровід “Північний потік-2”, який проходить з Росії до Німеччини. Блінкен підкреслив, що його доповідь відповідає постійній опозиції Сполучених Штатів щодо газопроводу “Північний потік-2” і постійному дотриманню урядом США вимог PEESA.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.