Укрзалізниця готова розгорнути «Фортеці незламності» протягом години

Укрзалізниця готова забезпечити людей теплом і всім необхідним на випадок блекауту та надзвичайних ситуацій та у будь-який момент протягом години розгорнути стаціонарні пункти обігріву — «Фортеці незламності».

Про це повідомив голова правління «Укрзалізниці» Олександр Камишін.

На території «Фортець незламності», крім того, щоб зігрітися, люди зможуть зарядити гаджети та скористатися інтернетом через Starlink.

Також, запевняють у компанії, за потреби у більшості пунктах можуть додатково розгорнути дитячі зони та місця для надання першої медичної допомоги.

За словами Камишіна, ще влітку «Укрзалізниця» за підтримки міжнародних партнерів забезпечила безперебійне електропостачання та повну автономність вокзалів.

«Усе це дозволило нам підготувати до розгортання на всіх 92 залізничних вокзалах “Пунктів незламності”. А 16 найбільших з них у разі необхідності протягом години зможуть перетворитися на справжні “Фортеці незламності”», — пояснив Камишін.

Він додав, що першу «Фортецю незламності» за годину розгорнули на вокзалі в Херсоні, а також на Центральному вокзалі Києва, який тимчасово прихистив сотні пасажирів затриманих рейсів.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.