У Києві перекрили міст Патона в обох напрямках: підозрюють замінування (ОНОВЛЕНО)

У Києві ввечері 25 грудня правоохоронці перекрили рух в обох напрямках на одному з мостів через річку Дніпро — імені Патона. Поліція отримала повідомлення про замінування і перевіряє інформацію.

Про це повідомили у Київській міські державній адміністрації.

Повідомляється, що наразі там працюють правоохоронці та вибухотехніки. Водіїв закликають шукати шляхи об’їзду, щоб не створювати затори.

Оновлено о 18:49. У КМДА згодом повідомили, що рух мостом Патона повністю відновили. За інформацією поліції Києва, під час перевірки жодних вибухонебезпечних або підозрілих предметів не виявили.

Міст Патона через Дніпро ввели в експлуатацію у 1953 році. Це найважливіша транспортна артерія Києва, яка з’єднує центр міста з великими лівобережними житловими масивами. У 2019 році Інститут сталевих конструкцій імені Шимановського визнав стан мосту критичним.

Інші випадки

У Києві 1 листопада 2020 року п’яний чоловік повідомив про мінування мосту імені Патона. Через це тоді правоохоронці також тимчасово обмежили рух мостом. Чоловіка затримали, вибухівку не знайшли.

У квітні того ж року в Києві через фейкове «мінування» Олександрівської лікарні у Києві довелося евакуювати понад 100 людей. А в червні правоохоронці закривали три станції метро — теж через фейкове повідомлення про мінування. 

Крім того, 6 липня 2021 року до Київської міської ради надійшло повідомлення про мінування будівлі — невідомий вимагав викуп у 0,5 Bitcoin (приблизно 470 тисяч гривень) за знешкодження нібито вибухівки. Її в будівлі не виявили.

Автор : Маркіян Климковецький

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.