У США скасували майже тисячу авіарейсів на Різдво: усе через коронавірус

Про це повідомляє «Голос Америки» з посиланням на дані агенції FlightAware, яка має найбільшу платформу відстежування польотів у світі.

Також 455 рейсів у США було скасовано 24 грудня, 280 — 23 грудня

Серед компаній, які скасували найбільше рейсів, — China Eastern і Air China, також анулювали значну кількість польотів компанії Delta, United і JetBlue та American airlines.

Причиною скасування рейсів у сезон відпусток стала хвиля «Омікрону», а також стрімкий ріст кількості випадків зараження серед персоналу авіаперевізників.

Авіаперевізник American airlines, який 25 грудня скасував 88 рейсів, повідомляє, що його операції «проходять гладко», але виклики, пов’язані з COVID-19, змусили попередньо скасувати деякі зі своїх запланованих рейсів на Різдво. У компанії кажуть, що про це клієнтів повідомили днем раніше.

Загалом у всьому світі на католицьке Різдво 25 грудня скасували приблизно 2521 рейс, а про затримки повідомляють 5311 перевізників.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.