Юсупова: Правда у тому, що на «ответку» біля Шумів дозвіл дали лише ввечері

У соціальних мережах поширювалась інформація про шістьох загиблих та деякі інші «подробиці», які є неправдою.

Про це українська волонтерка, блогерка і бізнесвумен Наталя Юсупова написала на своїй сторінці у Фейсбуці, передають Вчасні Новини.

Подробиці. Наталя Юсупова спростувала інформацію про шістьох загиблих під час обстрілів біля Шумів і  розповіла про стан поранених.

«Вчора загинуло чотири українських воїна, ще двох поранено, один в дуже важкому стані з кулевим та осколочним пораненням, другий в середньому стані. Ще двоє бійців зазнали контузію, вони залишися на позиціях. Це все, більше не було втрат і не було поранених. Інформація за 6 загиблих та 10 поранених не достовірна. Будь ласка, не розповсюджуйте її», – написала вона.

Читайте також: Клімкін про обстріли біля Шумів: слід припинити вдавати, що все «нормально»

Вона додала, що все це неправда. А правда у тому, про що не писали.

«Вчора був якийсь жах, десятки людей писали, інши вже істерекували, другі кричали, що точно знають. Це неправда і крапка. Правда в тому, що на ответку нашим дали дозвіл, тільки ввечері», – написала Наталя Юсупова.

Читайте також: Загибель військових на Донбасі: обстріл був точним, а до НЗФ РФ звертались 9 разів

Нагадаємо. Вчора, 26 березня, у результаті обстрілу з боку збройних формувань РФ загинули четверо українських захиснків. Ще двоє військових отримали поранення.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.