Окупанти готують у Маріуполі на 28 квітня пропагандистський "престур" для лояльних ЗМІ з підготовленими "свідками" – українська розвідка

У знищеному Маріуполі готується масштабна політична провокація зі спробою залучення деяких західних журналістів, з цією метою для лояльних представників іноземних ЗМІ на 28 квітня міністерство оборони РФ планує так званий престур, повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

“У програмі заходу – “альтернативні факти” щодо захисту Маріуполя. Підготовлені “свідки” розкажуть, що нібито українські захисники самі розбомбили місто та знищили місцевих жителів. На підтвердження цієї версії в ролі “очевидців” будуть представлені підготовлені провокатори, які розповідатимуть про міфічні “масові вбивства мирних жителів українськими військовими”, – йдеться у повідомленні на сайті ГУР.

Прибуття “журналістів” на територію України організовується через Ростов.

“Ця акція є органічним продовженням російської політики створення фейків, які мають виправдати путінських карателів і перекласти провину за їхні злочини на самих українців. Колишні “візитки Яроша” та “розіп’яті хлопчики” перетворюються на “самознищені” Бучу та Маріуполь”, – наголосили в розвідці.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.