В окупантів на Харківському напрямку розпочалися масові бунти – СБУ з посиланням на перехоплення

Служба безпеки України, посилаючись на перехоплення розмови окупантів, повідомляє про масову відмову російських військових на Харківському напрямку йти у наступ.

Аудіоперехоплення розмови російських військовослужбовців українська спецслужба розмістила у п’ятницю у телеграм-каналі СБУ.

“Знову бунт…! Як я зрозумів, особовий склад… весь. Майже все!” – розповідає своїм командирам загарбник, який воює на сході України.

“Зважаючи на розмову, це вже не перший такий випадок у цьому полку. І щоб хоч якось приборкати попередній взвод бунтівників, їх посадили на підвал. Але, як чуємо, це не дуже допомогло”, – наголошується в повідомленні СБУ.

При цьому в українській спецслужбі додали: “Якщо ж окупанти змусять “відмовників” йти в наступ, СБУ нагадує про гарячу телефонну лінію 2402. Телефонуйте на неї, щоб здатися в полон і зберегти життя. Працює і для російських, і для українських номерів”.

 

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.