"ДТЕК" за минулий тиждень відновив електропостачання для 54,5 тис. сімей у Донецькій області

Аварійно-ремонтні бригади “ДТЕК Донецькі електромережі” з 20 до 26 червня змогли у супроводі військових відремонтувати мережі для жителів 91 населеного пункту, що дозволило повернути живлення до будинків 54,5 тисяч сімей, повідомляється в пресрелізі.

“Незважаючи на активні бойові дії в області та постійні обстріли, фахівці “ДТЕК Донецькі електромережі” за тиждень змогли повністю або частково підключити до електроживлення 91 населений пункт. Знову зі світлом – 54 581 сім’я на Донеччині”, – зазначено в документі.

Також за вихідні енергетики повернули світло для 15 373 сімей у 22 населених пунктах Донецької області. За 25-26 червня найбільшу кількість постраждалих від обстрілів домогосподарств було підключено у Покровському та Бахмутському районах, відповідно було відновлено елетропостачання для 9,8 тис. та 4,2 тис. сімей.

Щодня над відновленням постійно постраждалих від бойових дій електромереж у регіоні працюють до 20 аварійно-ремонтних бригад.

“У Донецькій області тривають масштабні бойові зіткнення, тривають обстріли, зокрема авіа- та ракетні удари. Енергоінфраструктура регіону зазнає постійних руйнувань, припиняють роботу енергопідприємства. Тож ми просимо мешканців області з розумінням поставитися до проблем із електроживленням”, – зазначили в компанії.

На сьогодні без світла залишаються 323 населені пункти Донецької області. Найскладніші напрямки – Слов’янський, Авдіївський, Мар’їнський, Торецький, Бахмутський. Енергетики очікують дозволу Збройних сил України, щоб розпочати ремонти.

“Фахівці “ДТЕК Донецькі електромережі” безперервно працюють уже 123 добу і відновлюють обладнання та лінії знову і знову, щойно це стає можливим”, – наголосили в енергокомпанії.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.