В окупованих росією регіонах України «вибухають» колаборанти (фото, відео)

На окупованих росією територіях продовжують гинути зрадники України. Колаборанти, які перейшли на бік ворога, мають розуміти, що вони ніколи не зможуть почувати себе у безпеці.

Ще троє зрадників вже не будуть курити в непідходящих місцях. Та й взагалі кинули цю справу.

Старобельск

Колаборантові, що був «начальником МРЕВ» у Старобільську на Луганщині, підірвали автомобіль. У мережі публікують відео з ліквідацією зрадника.

Автомобіль колаборанта аскяра Лайшева підірвали 11 серпня. До війни він був поліцейським.

На відео видно, як вогонь на автомобілі спалахує під час руху. Згодом він вибухає.

Бердянськ

В окупованому Бердянську, що на Запоріжжі, підірвали автомобіль «заступника керівника» місцевого ДАІ Колєснікова. Від вибуху транспорт не загорівся, але в ньому повилітали вікна. Відтак зрадник отримав поранення від уламків.

Його намагалися врятувати лікарі, але згодом пропагандистські ЗМІ повідомили про смерть Колєснікова.

В окупованих росією регіонах України «вибухають» колаборанти (фото, відео)

Село Михайлівка (Запоріжжя)

У селі Михайлівка невідомі знищили місцевого гауляйтера Івана Сушка. Раніше він працював ведучим на весіллях. Це трапилось 24 серпня о 8:00. Вибухівку встановили під сидінням водія.

Після вбивства Сушка у колаборантів на Запоріжжі почалася паніка. Зокрема, мелітопольський гауляйтер Євген Балицький погрожував причетним до підриву автомобіля Гаагою. Згодом пропагандисти опублікували відео з ліквідацією зрадника.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.