Друга делегація конгресменів в Україні: програма візиту

Сьогодні американські конгресмени проведуть зустріч з Зеленським і Кулебою

Делегація Конгресу Сполучених Штатів сьогодні зустрінеться з президентом Володимиром Зеленським, міністром закордонних справ Дмитром Кулебою та народними депутатами. Про це повідомили у пресслужбі посольства США.

«Члени Палати представників Конгресу США прибули в Україну, щоб підтвердити двопартійну підтримку України і показати відданість США дипломатичним зусиллям та діалогу на тлі тривалого нарощування Росією військових на кордоні України», – зазначили у диппредставництві.

До складу делегації входять члени Палати представників Конгресу США демократи Ґрегорі Мікс, Еймі Бера, Сара Джейкобс, Девід Сісіллін, Мікі Шерріл, Кріссі Хулахан та республіканці Марк Грін, Огест Пфлюгер і Вікторія Спарц.

Члени делегації також відвідають Стіну пам’яті полеглих за Україну на війні на Донбасі та проведуть брифінг для ЗМІ.

У посольстві нагадали, що у четвер, 27 лютого, делегація зустрілася з міністром оборони України Олексієм Резніковим.

17 січня Київ відвідала делегація Конгресу США у складі сенаторів- республіканців Роба Портмана, Кевіна Крамера, Роджера Вікера та сенаторів-демократів Кріса Мерфі, Джин Шахін, Емі Клобучар і Річарда Блюменталя.

Нагадаємо, через загрозу вторгнення в Україну США просять Китай повпливати на Росію.

Також Білий дім розповів про теми розмови Байдена й Зеленського.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.