На Харківщині російські окупанти розстріляли автобус із цивільними

З 26 лютого чотири жінки і три чоловіки вважаються загиблими або зниклими безвісти

На Харківщині, поблизу села Волохів Яр, 26 лютого російські війська обстріляли автобус із цивільними. Про це повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко.

«В автобусі було семеро жителів Донецької області – 4 жінки і 3 чоловіки. Зараз ми вважаємо їх загиблими, зниклими безвісти, оскільки з 26 лютого ні з ким з них немає зв’язку. За інформацією, яку вдалося отримати від мешканців Волохового Яру, у автобусі є загиблі», – повідомив Кириленко.

Рейсовий автобус, сірий «фольксваген», їхав за маршрутом Харків-Ізюм. Наразі забрати тіла загиблих неможливо, оскільки територія поблизу села Волохів Яр контролюється окупантами.

«Звертаюся до міжнародних правозахисних організацій з проханням допомогти в організації гуманітарного коридору для ідентифікації тіл та доправлення їх додому», – написав Кириленко.

Як повідомлялося, щойно з’явилася інформація про закінчення переговорів між Україною та Росією про прининення війни, російські окупанти поновили обстріл наших міст.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.