У Токмаку Запорізької області російські загарбники зазнали значних втрат, у місті діють ДРГ – влада

У Токмаку (Запорізька область) унаслідок інтенсивних нічних боїв російські окупанти зазнали великих втрат. У місті діють диверсійно-розвідувальні групи, переодягнені у форму ЗСУ.

За інформацією, розміщеною в Телеграм-каналі Запорізької обласної державної адміністрації, минулої ночі в м. Токмаку (Запорізька область) були важкі бойові сутички, внаслідок яких ворожі війська відійшли на південну околицю міста.

Противник зазнав великих втрат особового складу.

Наразі в Токмаку діють розвідгрупи супротивника. Вони перевдягнуті в камуфляж Збройних сил України, під яким надіті бронежилети армії Російської Федерації.

У тимчасово окупованому Бердянську російські загарбники розстріляли мирного жителя, повідомив член Ради оборони Запорізької області Іван Ареф’єв у Телеграм-каналі Запорізької облдержадміністрації.

За його словами, російський солдат відкрив стрілянину по бердянцю за те, що той не дав йому свій мобільний телефон для дзвінка до Росії.

При цьому в Бердянській районній держадміністрації повідомили, що від рук окупантів постраждали ще двоє місцевих жителів – охоронці підприємства “Бердянські жниварки”. Один із них загинув.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.