Українські зірки звернулися до російських колег із закликом підтримати Україну

Білик, Данилко, Осадча закликають російських артистів не мовчати і говорити правду

Співачка Ірина Білик на своїй сторінці у соцмережі звернулася до своїх російських колег із зверненням: «Я закликаю вас не мовчати, допоможіть зупинити війну, адже у вас теж є діти!» Артистка «метнула» у повідомленні Аллу Пугачову, Ігоря Крутого, Філіпа Кіркорова, Лоліту Мілявську, Наталю Корольову, Максима Галкіна, Валерія Леонтьєва – вони гарантовано побачать це повідомлення.

Але чи захочуть чимось допомогти, велике питання. Лоліта Мілявська, наприклад, досі називає повномасштабне вторгнення Росії в Україну «спеціальною операцією», хоча її 79-річна мама та донька ночують уже кілька днів в одному з київських бомбосховищ. А Філіп Кіркоров блокує у соцмережі своїх недавніх друзів з України, які намагаються до нього достукатися, як Ірина Білик. Пугачова вже п’ять днів відмовчується.

Телеведуча Катя Осадча у сторіс своєї сторінки в Інстаграм звернулася до наших артисток, які свого часу переїхали до Росії – Ані Лорок, Регіні Тодоренко та Світлани Лободі та попросила їх не мовчати про те, що російські військові прийшли бешкетувати на українську землю.

Українська співачка Ані Лорак, яка живе та працює в Росії, опублікувала у сторісі своєї сторінки в Інстаграм реакцію на війну РФ проти України. Співачка розмістила картинку із зображенням земної кулі, яку тримають руки. «Господи! Врятуй і збережи!», – написала вона.

«Ані Лорак, ми не спілкувалися вісім років. Але українка із Чернівців не може мовчати, коли її країну розстрілює Росія. Хоча тут така справа: кар’єра чи батьківщина», – пише Осадча.

«Світлано Лобода, нас не можна назвати добрими знайомими, але ти може бути побачиш. Ти знаєш, як усе насправді. Дочка з мамою Нателли Крапівіною (колишній багаторічний директор Лободи) сидять у підвалі під обстрілами росіян. Скажи правду. Адже користуватися українським паспортом – це потрібно заслужити», – продовжує телеведуча.

Лобода відреагувала вельми нейтрально: закликом зупинити війну. Її адекватні підписники розкритикували співачку за те, що вона не називає речі своїми іменами.

«Регіна Тодоренко, дівчина з українським паспортом та кар’єрою в Москві, не мовчи!» – Звернулася Катя і до колишньої одеситки Тодоренко.

Актор Андрій Данилко порівняв Путіна із головним персонажем дитячого віршика «Тараканище»: «Подивіться: кого ви боїтеся?». Данилко також порадив главі країні-агресору наслідувати свого кумира Гітлера до кінця і «застрелитися у своєму бункері нах#й».

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.