Юнак з РФ у кількох словах пояснив росіянам, чому Крим – це Україна (відео)

Російський блогер виклав відеозвернення до своїх земляків, у якому пояснив, чому Крим є українським. І згадав про Калінінград.

Відповідне відео було опубліковано у ТікТоці юнака з нікнеймом @primburg, передають Вчасні Новини.

Подробиці. 17-річний юнак опублікував відео, у якому вирішив пояснити своїм землякам, чому Крим є українським. При цьому звернув увагу на свою футболку і уточнив, що він – росіянин.

Перш за все, блогер зазначив, що згідно з 73 статтею Конституцією України, питання про зміну кордонів вирішується лише всеукраїнським референдумом.

«72 стаття каже нам, що такий референдум може призначити або парламент, або президент, лише за згодою народу», – сказав він.

Крім того, нагадав про події 2014 року.

«27 лютого російський спецназ захопив органи влади Криму. Був порушений Будапештський меморандум», – сказав росіянин.

Він також підкреслив, що за 7 років окупації російським півострів визнали лише 8 країн. Серед них – Куба, Афганістан, Сирія, Венесуела та інші бідні країни.

Юнак нагадав і про те, що Хрущов законно подарував Крим Україні. Тож півострів був колись російським, а раніше – турецьким.

«Але ж Калінінград також був німецьким. Історично», – додав російський блогер.

https://www.tiktok.com/@primburg/video/6937020070824529153?lang=ru-RU&is_copy_url=0&is_from_webapp=v1&sender_device=pc&sender_web_id=6942074688743605765

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.