«Прийдемо до влади — зроблю міністром освіти», – Кива прокоментував звільнення Гурковського, який допомагав з дисертацією

Володимира Гурковського який був науковим керівником народного депутата від «Опозиційної платформи — За життя» Іллі Киви, і допомагав йому із дисертацією, звільнили з роботи.

За даними «Громадського», про це журналістам повідомив сам нардеп Кива, передають Вчасні Новини.

Подробиці. Вчора, 27 квітня, стало відомо, що народний депутат від ОПЗЖ Ілля Кива захистив дисертацію. Науковим керівником Киви був доктор наук із державного управління, перший заступник директора Всеукраїнської громадської організації «Центр досліджень проблем публічного управління» Володимир Гурковський.

«Хтось просто через свою самозакоханість брудно відіграється на наукових керівниках, на тих людях, які дали мені можливість захистити дисертацію. Вони просто виконували свою роботу», — сказав депутат.

Ілля Кива уточнив, що звільнили його наукового керівника сьогодні, 28 квітня.

«Я йому сказав, щоб він не переймався. Прийдемо до влади — зроблю міністром освіти», — додав Кива.

Нагадаємо.  Захист дисертації Кивою викликав глибоке обурення. Журналісти знайшли багато деталей, які вказують на те, що з дисертацією зовсім «не все добре». Водночас члени вченої ради не розуміють обурення суспільства через дисертацію Киви (відео)

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.