ДТЕК зміг відновити електропостачання у 17 населених пунктах Донеччини в середу

Аварійно-ремонтні бригади компанії “ДТЕК Донецькі електромережі” протягом 27 квітня повністю або частково відновили електропостачання у 17 населених пунктах Донецької області, які знеструмлені через бойові дії, без світла залишаються 204.

Як повідомляє пресслужба ДТЕК, електропостачання відновлено для 9 тис. 403 сімей у Покровському, Бахмутському, Краматорському районах.

“У Донецькій області зберігається дуже складна ситуація. Активні бойові в регіоні тривають… Наразі через активні бойові дії залишаються без світла 240 населених пунктів у Донецькій області. Найбільш складні напрямки – лиманський, авдіївський, мар’їнський, торецький і великоновосілківський. Через обстріли тут регулярно пошкоджується електрообладнання та лінії електропередач. Фахівці компанії чекають на дозвіл від Збройних сил України для того, щоб проводити ремонти ліній”, – йдеться в повідомленні.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.