Чим займаються роботи у дитячих садочках Південної Кореї?

У дитячих садочках Південної Кореї стартував пілотний проєкт з використання роботів у процесі навчальної та виховної роботи.

Як пишуть Вчасні Новини, про це повідомляє The Guardian.

Роботи заввишки 25 см, які співають, танцюють і займаються кунг-фу, використовуються як навчальні посібники в 300 дитячих центрах по всьому Сеулу. За словами міської влади, це допоможе підготувати наступне покоління до високотехнологічного майбутнього.

Роботи під назвою Alpha Mini крім усього іншого можуть також розповідати дітям різноманітні історії. Очі робота блимають, а його зіниці під час розмови набувають форми сердечок. На шоломі встановлена камера, яка фотографує малюка під час взаємодії та відправляє знімки на планшет.

У майбутньому, кажуть організатори проєкту, дуже важливо знати, як управляти штучним інтелектом і пов’язаними з ним інструментами. Цей досвід, як вони сподіваються, матиме для дітей тривалий ефект протягом всієї їхньої юності й у дорослому віці.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.