СБУ викрила понад 20 російських дипломатів-розвідників і затримала сотні диверсантів із початку агресії РФ

Контррозвідка Служби безпеки України з 2014 року нейтралізувала понад 30 ворожих агентурних мереж у різних регіонах України. За державну зраду та шпигунство засуджено понад 180 зловмисників, повідомляє прес-служба СБУ.

“Крім того, викрито понад 20 кадрових співробітників російської розвідки, які працювали в Україні під прикриттям посад дипломатів РФ. За матеріалами СБУ, їх оголошено рersona non grata”, – зазначається у повідомленні.

За цей період українські контррозвідники також знешкодили понад 300 ворожих диверсійно-розвідувальних груп. 26 зловмисників затримано на спробі підриву об’єктів критичної інфраструктури, зокрема оборонного значення.

Водночас за злочини проти державної безпеки України суд засудив до різних термінів ув’язнення понад 250 бойовиків, серед яких – ватажки та учасники незаконних збройних формувань і терористичних угруповань так званих Л/ДНР.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.