У США брати передаровують одне одному стару коробку цукерок десятиліттями — щороку в різний спосіб

Про таке пише The Associated Press.

Усе почалося в 1987 році, коли Раян Вассон подарував своєму братові Еріку «Книгу цукерок Санта-Клауса» з різноманітними фруктовими смаками на Різдво, знаючи, що Еріку це не сподобається.

«Я їх не їв і тому наступного року подумав: “Гей, а чому б не повернути йому цю коробку”. Він ніколи не згадає», — сказав Ерік Вассон.

Однак Раян одразу впізнав цукерки. Відтоді вони чергувалися, ведучи журнал своїх обмінів. До цього підійшли креативно, щороку вигадуючи новий спосіб вручення подарунка.

Раян сказав, що одного разу Ерік зашив коробку цукерок в плюшевого ведмедика. До традиції залучили членів сім’ї, співробітників і навіть відділ шерифа. Минулого року Раяну вручили цукерки на срібному блюді в ресторані.

Цьогоріч Раян звернувся за ідеями до групи в соціальних мережах. Серед пропозицій було вручити цукерки через доставку піци чи за допомогою різдвяних колядників, сховати їх у книзі чи торті або влаштувати пошуковий квест із підказками. Урешті Раян заморозив коробку цукерок в брилі льоду та поклав її в желе. 

«Якщо ви запитаєте, хто з нас коли-небудь робив це найкраще, ми обидва назвемо себе, чи не так?», — сказав Раян. Він додав, що вони з братом не планують відмовлятися від різдвяної традиції.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.